Lucid Dreaming cu Monica și Cristina Varo

Workshop despre vise lucide în care descifrezi dileme și întrebări care urlă în subconștientul tău

Te rog citește ideile de mai jos și spune DA în gând acolo unde te regăsești.

 • Ai blocaje care nu te lasă să te dezvolți conform potențialului tău.
 • Ai frici inexplicabile de care nu reușești să scapi.
 • Simți că nu ai suficientă încredere în tine și în forțele tale.
 • Te urmăresc traume și experiențe negative din trecut.
 • Ai vise repetitive sau coșmaruri.
 • Te fascinează lumea viselor.

Dacă ai răspuns DA la cel puțin una dintre afirmațiile de mai sus, probabil că ești în locul potrivit. Suntem Monica și Cristina Varo și te invităm la un workshop în care credem că o să găsești răspunsuri la multe dintre întrebările, neliniștile, grijile, emoțiile, reacțiile și fricile tale.

De ce un atelier despre vise

Ne-a fascinat pe amândouă lumea viselor. Și ne-am format la nivel internațional în acest domeniu atunci când am înțeles că visele nu sunt doar plăsmuiri, nu sunt filme care se derulează în timp ce dormim.

Visele sunt mesaje pe care subconștientul nostru le transmite. Visele sunt emoții și gânduri neexprimate, neexploatate și neînțelese. În vis noi procesăm gânduri și emoții. Ne exprimăm prin vis o serie întreagă de stări și emoții:  de la durere, la furie, bucurie, putere, frică, nesiguranță.

Ne petrecem o treime din viață în vis. Un vis pe care de cele mai multe ori nu-l înțelegem și căruia nu-i acordăm prea mare importanță, nu-i așa? Asta deși prin vis subconștientul nostru ne strigă și ne semnalează ceva important.

Probabil că ți s-a întâmplat și ție să te trezești vesel, plin de energie. Alteori îngândurat, trist sau de-a dreptul apatic. Unele vise sunt frumoase, altele dramatice, pline de suspans, asemenea unor filme de groază. Sunt coșmarurile noastre. Sunt grijile, apăsările și dilmele noastre. Uneori nerostite. Vrei să le descifrezi?

Ce sunt visele lucide și cum te pot ajuta ele

Uneori în timpul visului „ne trezim” și știm clar că în acel moment noi visăm. Deși dormim în continuare, suntem conștienți că acțiunea se petrece în vis. Ai pățit asta vreodată? Acesta e visul lucid.

La workshop vei afla cum să ajungi la vise lucide pentru că prin ele poți accesa puterea subconștientului tău.

În cadrul visului lucid ai acces la „umbrele” tale pe care le poți descoperi, le vei descifra, le vei înțelege și apoi le poți folosi în beneficiul tău. Prin visele lucide poți să faci schimbări în obiceiurile nesănătoase de viață și dezvălui traumele adânc îngropate în tine. În plus, poți accesa aici forța vindecătoare a subconștientului tău.

Ce vei afla la workshop

 • Cum să scapi de blocajele care nu te lasă să-ți împlinești potențialul.
 • Cum să-ți crești încrederea și stima de sine.
 • Cum să descifrezi dilemele și întrebările ce urlă în subconștientul tău.
 • Cum să gestionezi mai bine problemele din viața ta.
 • Cum să-ți răspunzi la visele repetitive sau la coșmaruri astfel încât să ai o stare mai bună în timpul zilei și energie mai multă.
 • Cum să te bucuri de energia și rezonanța viselor tale frumoase.
 • Cum poți să faci schimbări în obiceiurile nesănătoase de viață.

Cum vom lucra

Vom lucra practic și în grup restrâns, prin intermediul jocului de rol, în care fiecare participant își va rescrie visele. Nu e un workshop de teorie, poți găsi informații pe Internet suficiente cât pentru 10 vieți. Noi vom lucra PRACTIC cu tine și cu subconștientul tău. Aplicat.

Ai putea, pe bună dreptate, să ne întrebi CUM e posibil să rezolvi atât de multe lucruri DOAR prin vis… Explicația am aflat-o și noi în urma formărilor în acest domeniu.

Răspunsul: visul e un instrument prin care reglezi tensiuni subconștiente. Aceste tensiuni te împiedică acum să te manifești la potențialul tău.

Despre Monica și Cristina Varo

Suntem surori și, pentru prima dată, vom ține în România împreună acest workshop. Monica Varo este psihoterapeut și hipnoterapeut, e stabilită în Marea Britanie de 25 de ani, s-a format în psihoterapie și hipnoterapie în urmă cu 14 ani și profesează în UK. Monica a urmat formarea în Lucid Dreaming cu Charlie Morley și profesează în Croxley, Marea Britanie.

Cristina Varo este terapeut, coach și trainer în relații. Profesează de peste 17 ani în România. Cristina a făcut formarea în vise cu Sue Jennings din Marea Britanie în cadrul formării Neuro-Dramatic Play.

Vom face workshopul împreună pentru că simțim amândouă că putem aduce un plus de valoare din experiențele și formările noastre complementare de hipnoterapeut, psihoterapeut, terapeut și coach.

Despre atelier

Program: 9 și 10 noiembrie, de la 9:30-18:00.
Unde: Pensiunea La Mesteceni, Sălicea, Cluj.
Cost: 700 de lei/ persoană.
Vom lucra în grup de maxim 20 de persoane, iar înscrierile au început acum.

Dacă vii cu un prieten, primiți amândoi 10% reducere. Pentru clienții noștri din alte cursuri sau de la terapie, reducerea e de 20%.

Te așteptăm cu drag să explorăm împreună lumea fascinantă a viselor și să folosim în mod conștient această putere în viața noastră!

Înscrie-te la workshop aici:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp