Cum să închei anul cu zâmbetul pe buze și cu o stare de recunoștință

Despre asta am vrut să vă scriu azi, că tot se apropie finalul anului. Și dacă tot suntem în vacanță ori avem zile libere, putem să ne uităm la pașii făcuți în 2019.

Pasul 1: Ia un carnețel sau o agendă.

Pasul 2: Scrie pe o pagină care sunt cele mai importante provocări pe care le-ai depășit anul acesta, dar și care sunt realizările tale. Pot să fie personale sau profesionale. Realizări să fie. Și să nu zici că nu ai, că nu te cred! Ia-ți 15 minute pentru treaba asta. Dacă ai nevoie de mai multe pagini și de mai mult timp, profită de fluxul în care te afli. Notează tot!

Pasul 3: Pe altă pagină, scrie care sunt calitățile pe care le iubești la tine. Și resursele de care ești conștient(ă) că te-au ajutat să traversezi 2019. Cele care te-au ajutat să ajungi unde ești. Hai, fără modestie. Minim 5.

Pasul 4: Întoarce pagina și scrie acum ce-ți dorești să realizezi în 2020. Scrie la timpul prezent, într-un limbaj simplu, direct și afirmativ, iar dorințele să fie în controlul propriu. Nu folosi timpul condițional.

Pasul 5: Salută anul 2019 pentru ce te-a învățat și pregătește-te să intri în 2020. Salută în gând oamenii care te-au inspirat, care te-au susținut în 2019, care ți-au oferit lecții, chiar dacă au fost dure sau neplăcute, oamenii de care te-ai simțit iubit(ă) și apreciat(ă). Chiar mai mult, le poți trimite un mesaj, să știe și ei ce impact au avut un viața ta.

Pasul 6: Vizualizează-ți starea interioară dominantă cu care vrei să fii în 2020. Cea de care simți că ai nevoie, care te-ar pune în valoare și prin care poți să fii bun cu tine și cu alții.

Pasul 7: Savurează acest moment cu o cafea, un ceai sau chiar tărie, ce preferi. Mulțumește-ți pentru atenția pe care ți-ai acordat-o și te bucură că te lași deschis(ă) să primești, să oferi, să înveți și să crești.

Mulțumesc și eu.

Sursă foto: https://betanews.com/

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp