Terapie 1 la 1 / Skype

Cu fiecare vindecare care are loc, planeta respiră mai ușor

Terapie 1 la 1 / Skype

Cu fiecare vindecare care are loc, planeta respiră mai ușor

Fiecare dintre noi am fost răniți la un moment dat sau am trecut prin experiențe care ne-au durut. La timpul acela, am creat cele mai potrivite strategii mentale și comportamentale care să ne ajute să facem față contextului de viață în care ne aflam. Doar că, la un moment, ne trezim că acele strategii nu mai sunt utile, ba, din contră, ne împiedică să funcționăm bine cu noi și cu ceilalți. Sunt ca niște haine care au devenit prea mici pentru cât de mari am devenit, dar nu ne putem dezbrăca de ele și continuăm să le purtăm.

Fie că e vorba că nu avem încredere în noi sau în alții, că suntem geloși, că ne îngrijorăm, cu ușurință, atunci când suntem în fața greutăților, că nu știm să facem față trăirilor și fricilor date de o separare, un deces, o schimbare majoră în viața noastră etc., toate aceste stări vorbesc despre noi în fața vieții. De puterea și de capacitatea noastră de a gestiona experiențele prin care trecem.

Ca să îți găsești puterea de a te poziționa și de a face față situațiilor de viață cu care te confrunți în cuplu, familie, cu prietenii sau la serviciu ai nevoie ca uneori să fii… Auzit. Ascultat. Înțeles. Acceptat. Și de o reevaluare și împuternicire a ta în fața tuturor contextelor tale de viață. Cu asta mă ocup eu și acesta e cadrul pe care ți-l ofer în terapie. Te ajut să te împuternicești și să îți recreezi strategii noi care să te ajute să fii echilibrat și să funcționezi bine în viața ta și în relațiile tale. Ai ocazia să îți înțelegi trecutul, ca să te poți împăca cu el, acolo unde e cazul, fără a-l uita, dar oferind o nouă semnificație vieții tale. Iar noua semnificație e drumul către o viață mai bună, mai ușoară pentru tine, în care în fața dezamăgirilor, a durerilor, a greutăților descoperi că poți de acum să faci față, că ai la dispoziție o cale nouă de a te manifesta dată de o bună cunoaștere de sine și a înțelegerii pe care o dobândești în terapie.

Îți mai spun că mi se pare curios cum, uneori, avem capacitatea de a ne bucura de încredere, putere, claritate și siguranță în fața alegerilor și experiențelor vieții, cum ne simțim împăcați și liniștiți cu deciziile luate, iar alteori ne copleșesc fricile, neîncrederea, spaima față de ziua de mâine, iritarea față de toți și toate? Culmea, în toată diversitatea trăirilor suntem tot noi! Ce face diferența între omul puternic, sigur și optimist, capabil să facă față aventurilor vieții și omul nesigur, confuz, cu angoase și nerăbdare?

Hai să aflăm împreună!
Te pot ajuta în acest proces dacă:

Hai să aflăm împreună!
Te pot ajuta în acest proces dacă:

  • nu ai încredere în tine sau în alții și vrei să schimbi acest aspect
  • ai dificultăți în a relaționa cu alții, fie că e vorba de viața de cuplu, în familie, la serviciu sau cu prietenii
  • te blochezi și creezi conflicte atunci când trăiești intimitatea emoțională pozitivă
  • gelozia ta sau a partenerului/(ei) te consumă și îți afectează viața și relația
  • ai nevoie să treci peste experiențe traumatizante din trecut (abuzuri emoționale și/sau fizice)
  • ai ieșit dintr-o relație/căsnicie și vrei să te refaci
  • ai pierdut pe cineva și ți-e greu să-ți continui viața
  • ai insomnii, fobii, atacuri de panică
  • treci printr-o boală gravă (tu sau cei apropiați) și ai nevoie să faci față situației
  • provii dintr-o familie cu dependență de alcool, iar în prezent te confrunți cu probleme

La finalul procesului terapeutic vei afla care e diferența care face diferența în viața ta și te poți regăsi funcțional așa cum îți dorești.

Programează-te

Programează-te

Pentru programarea unei sesiuni de terapie mă poți contacta la adresa: eu@cristinavaro.ro.
Putem lucra față în față sau pe skype dacă locul în care trăiești nu îți permite să ne vedem fizic.

Nu există adulți răi, există copii care n-au fost iubiți la timpul potrivit așa cum și-ar fi dorit

Nu există adulți răi, există copii care n-au fost iubiți la timpul potrivit așa cum și-ar fi dorit

Scroll to Top